Alla inlägg den 22 augusti 2007

Av Birgitta Johansson - 22 augusti 2007 22:00

Idag kom jag o Bettan på att vi skulle ta o träna litet hux flux.


Först åkte vi till skogen o lade spår, sen till Hallsberg för att träna lite lydnad, sen tillbaka för att spåra.


Ibland blir det liksom litet bakslag med träningarna. Med Fajta tränade jag endast framåtsändade. Jag har börjat om från början, eftersom jag har slarvat oerhört med Fajtas lydnadsträning. Det har liksom mest blivit spår, agility o vallning för hennes del. Men nu har jag bestämt mig för att träna litet igen o nu tycker hon det är väldans skojigt. Så den träningen gick bra-liksom spårningen med Fajta.


Med Nano blev det litet tokigt idag. På nåt vis har det här med hoppet blivit fel, så det får vi träna på extra innan tävlingen. Hon har  inga som helst problem med att hoppa, det gör hon hur gärna som helst, men hon är osäker på om hon ska hoppa när jag står stilla.

Det har inte varit några problem förrut, jag märkte det först förra gången vi tränade o det var likadant idag. Kanske har det blivit ihopblandat med agility-träningen att sitta kvar vid hindret. Det har vi tränat mycket på eftersom hon väldigt gärna vill tjyvstarta.


Jag tror inte det är några problem att få till det här, bara att träna litet extra på det nu o sen hoppas att hon inte börjar tjyva på agilityn igen.


Tyvärr blev det litet tokigt med spårningen oxå idag. Nano gick förbi slutet o ut på vägen, så vi slutade där. Hon måste ha spårat precis vid sidan om slutet  o med en matte som sällan styr i spårningen, fick det bli så här den här gången.  Hoppas jag hinner spåra snart igen, för hur det än är blir man litet osäker, när det strular  o det bara är en vecka kvar till tävling.



Vi får väl ta o träna litet extra nästa vecka. Imorgon ska vi upp till klubben o träna lydnad en litet stund. Gissa på vad?


Hej igen o godnatt!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards