Alla inlägg den 19 augusti 2007

Av Birgitta Johansson - 19 augusti 2007 21:18

Hemkommen från agilitytävlingar i Frövi. Trött men glad.


Fajta har lyckats fixa till 1 SM-pinne i hopp igår o 1 SM-pinne och SM 0:a i agility idag. Idag var det extra kul, för nu visar  Fajta att hon är i form igen. (Pust-till nästa löp???) Hon är verkligen för mysig o härlig, när hon är som vanligt.


Vi har allvarligt diskuterat att kastrera henne om hon fortsätter gå ner sig mycket efter löpet. Problemet är att den ena gången går det bra o nästa är det natten direkt. Kan inte vara roligt för henne heller att må så där.


Nano o jag har bildat en DQ-klubb (disk) o vi är ett ganska stort antal medlemmar nu.  Problemet är att vi inte har några självklara stadgar, så i nu-läget vet jag inte om dom som igår var med i klubben är det idag, eftersom några inte diskade sig idag.


Nano o jag  är SJÄLVKLARA medlemmar, för vi diskade oss två lopp igår o två lopp idag. Jag tror vi har blivit valda till ordförande o sekreterare på två år?????


För första gången blev jag mitt under loppet osäker på banan. Jag kan säga att det räcker för att vi ska diska oss. Visar jag inte tillräckligt snabbt vart Nano ska ta vägen, hittar hon på en egen genial väg, som i det här fallet inte var den väg domaren hade tänkt sig o inte jag heller för den delen.


I agilityloppet stannade hon inte på kontaktfältet på balansen (då är jag inte med kan jag säga) o efter den stod en jättehärlig tunnel, som Nano bara MÅSTE in i.  Hej o hå, så kan det gå.


Vi tar nya tag i vanlig ordning. Tur att Fajta o Per sköter sina kort så bra.


JÄTTEGRATTIS PÅ DOM. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ DUKTIGA.


JÄTTEGRATTIS oxå till syster Kirra o Mona som tog sitt 2:a första pris i lydnadsettan idag. Sååååå bra ni är.


Träningskompisen Exo blandade ihop begreppen läggande o stående, så poängen räckte inte riktigt till. Bättre lycka nästa gång.


Måste oxå informera om att vi kommit med i akl i Kopparberg i sept.

Då åker jag, Mona o Bettan dit, ska bli jättekul.


Kram o sov gott!!!!!!!!!!!!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards