Alla inlägg den 23 april 2008

Av Birgitta Johansson - 23 april 2008 17:59

Fajta har de senaste veckorna inte hoppat upp i sängen, bilen mm lika lätt som tidigare.

Så idag har husse och Fajta åkt till Stockholm för att hundkiropraktor Anna Olofsdotter skulle få göra en besiktning av hennes rygg. En dagsresa på 45 mil, 4½-5 tim restid.

Hon hittade några ställen i bröst och ländrygg (dom hittar väl alltid något!) som hon sa att symtomen komifrån,och knackade till med sin speciella kotknackarverktyg. Sen fick hon lite laser avslutningsvis.Det tog ca en ½ timme.  Det gick bra i alla fall. Fajta tyckte mer om henne än veterinären i alla fall.

Nu blir det lite lugnare för Fajta några dagar så att man slipper åka dit mer än nödvändigt.

Anna är lite speciell, vit rock, munskydd och glasögon (mycket hundhår i rummet).Hon verkar ju säker på det hon gör men jag blev lite tveksam på henne när hon sa att en hund har 17 bröstkotor.Eftersom jag precis hade lånat en hundanatomibok av Maria Knutas i helgen så visste jag att dom har ju bara 13! (människan 12) Hmmmmm. Jag påpekade detta och hon mumlade något om tankspriddhet och gick och kollade.... 13 st.

Ja, ja nu får vi se vad som händer med lilla Fajta. Det är det viktigaste.


Anna´s bästa fästingtips:Schamponera med grön såpa. Detta tycker inte fästingarna om enligt henne. Måste göras om hunden badar. Är det någon som har provat?

Per


Håller tummarna  ordentligt hårt för Fajta. Trist att hon är dålig igen-jag tycker det kunde räcka med förra hösten. Den var inte för kul o nu börjar våren likadant. Nej, upp med hakan-det blir säkert bra fort,fort.


Det blir litet dåligt bloggande nu-beroende på att jag har för mycket jobb.


I helgen har jag varit på agilitykurs för Maria O Knutas.


Verkligen jättekul o lärorikt. Sedan är det en annan sak att komma ihåg, hur det var man skulle göra. Nano skötte sig bra o det funkade väldigt bra med henne o den "nya" handen som ska visa-kom till mig-Nano.


Sedan fick vi lära oss att INTE backa på banan-DET är svårt. Maria skulle visa  o stod bakom o höll i mig-men när Nano kom farande så fixade jag till med backningen i alla fall o rundade Maria. Hmmmmmmmmmmm. Lättlärd????


Känns litet trist, att jag inte alls hinner det jag vill just nu. Men jag säger som tidigare-NÄSTA vecka då........................


Slutar med att grattla Bettan o Exo som klarade uppflyttningen till hkl i helgen. Jättebra, men jag är inte förvånad. Jag har ju sett deras träning.

Birgitta



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards